Canzonetta feestjaar 2019 – 4de bijdrage

Het hoogtepunt van het Canzonetta feestjaar nadert: ons feestconcert op zaterdag 12 en zondag 13 oktober.

Afsluiting parochie werkjaar

Na een fijne H.Hartviering in de kerk, werd het parochiaal werkjaar afgesloten door een jaarlijkse BBQ voor de koorleden. Ditmaal echter zonder BBQ! Maar de paella, die door onze voorzitter Patrick werd klaargemaakt, werd door iedereen zeer gesmaakt.
Nadien volgde de jaarlijkse vakantie, waarbij de voorbereidingen voor ons feestweekend door bestuur en feestcomité werden verdergezet. Het resultaat was schitterend.

Feestweekend

Canzonetta kon einde augustus genieten van een “Glitter en Glamour” feestweekend, in het prachtige kader van Louette-Saint-Pierre.

Bij dit weekend passen alleen maar superlatieven: schitterend weer, enorm enthousiasme, culinaire verwennerij, plezant en fijn genieten van de groep, en ja … zingen in alle tonen en gevoeligheden ter voorbereiding van ons concert in oktober.

Het feestcomité zorgde voor een geweldige inkleding en decoratie, wij gaven het beste van onszelf tijdens de “showtime” avond, onze geweldige keukenploeg zorgde voor een galadiner, en iedereen werd in de bloemetjes gezet tijdens de gala-avond. Oh, niet te vergeten: het spannende Homo Canzonettalis – spel, gewonnen door Hilde.

(Bijna) klaar voor ons concert

Tijdens de 10 repetities op het weekend, jaja – we hebben ook hard gewerkt, is ons concert programma verder afgewerkt.

35 jaar koorvertellingen

Ik durf het niet te zeggen, schoon lieveke, maar op een meinacht, ging Mary door de tuin, en twee koningskinderen zochten elkaar. De 3 raven hielden een oogje in het zeil, maar ook de dochter van de molenaar zei: dag maatje. Phil blies op zijn fluitje, in een droevig moment voor Aase, treurend voor Solveig, maar het ritme van het leven brengt iedereen weer samen. Lang zullen we leven!

Benieuwd naar wat dit allemaal wil zeggen, kom dan zeker luisteren en kijken naar
Er was eens … 35 jaar koorvertellingen door Canzonetta
op zaterdag 12 oktober om 20u en/of op zondag 13 oktober om 15u.

Natuurlijk in onze geliefde H.Hart kerk van Blauwput.
Kaarten te krijgen bij de koorleden, of via onze website www.canzonetta.be

Tot binnenkort.

Wil je graag met ons mee komen zingen, spreek ons aan of mail naar info@canzonetta.be Als je op de hoogte wil blijven van onze activiteiten, bezoek www.canzonetta.be of  https://www.facebook.com/Canzonetta3010/